Пасти за зъби

ELGYDIUM BRILLIANCE&CARE ПОЛИРАЩА ПАСТА ЗА ЗЪБИ 30 мл

Рейтинг:

   Купи онлайн

Изберете партньора, от който да закупите продукта.

sopharmacy.bg remedium.bg 366.bg subra.bg aptekamedea.bg
X

Обща информация

Избелваща грижа два пъти седмично

Паста за зъби ELGYDIUM BRILLIANCE & CARE съдържа минерални и бамбукови силикати, които са предназначени за справяне с упорити петна по емайла. Полиращата паста се използва два пъти седмично вместо обичайната ежедневна паста за зъби.

ПРОФЕСИОНАЛНО МНЕНИЕ

Комбинация от две различни полиращи съставки в  паста за зъби ELGYDIUM BRILLIANCE & CARE помага за премахване на остатъчните петна по зъбите, причинени от тютюнопушене или храни и напитки като кафе, вино, червени плодове и др. За подсилване на ефекта, използвайте специално проектираната четка за зъби ELGYDIUM WHITENING. Паста за зъби ELGYDIUM WHITENING или ELGYDIUM WHITENING COOL LEMON може да се използва ежедневно, между употребите на ELGYDIUM BRILLIANCE & CARE.

СЪСТАВ

Fluorinol® (nicomethanol hydrofluoride 1350 ppm флуорни йони)

  • Свързва се здраво към емайла, за да подпомогне реминерализирацията му, укрепването и защитата на зъбите.

Минерални силикати

  • Ултра-ефективно почистващо действие
  • Отстраняват остатъчни оцветявания

Бамбукови силикати

  • Фини частици
  • Силно полиращо действие

Обем: 30 мл.

  

Начин на употреба

ELGYDIUM BRILLIANCE & CARE се използва два пъти седмично вместо обичайната паста за зъби, със стандартна техника на четкане.

САМО ЗА ВЪЗРАСТНИ 

Резултати

 

В клинично проучване, под контрол на дентални лекари, проведено с 60 участника (употребявали продукта два пъти седмично в продължение на 28 дни), 83% съобщават за бърза и дълготрайна ефективност при промяна на цвета на повърхността на зъбите след употреба на паста за зъби ELGYDIUM Brilliance and Care. 90% от участниците са удовлетворени от постигнатите резултати.

 

 

Къде може да намерите този продукт?