Пасти за зъби

ELGYDIUM Irritated gums УСПОКОЯВАЩА ПАСТА ЗА ЗЪБИ РАЗДРАЗНЕНИ ВЕНЦИ 50 мл

Паста за зъби с доказана ефективност в борбата с раздразнените венци

Рейтинг:

   Купи онлайн

Изберете партньора, от който да закупите продукта.

sopharmacy.bg remedium.bg 366.bg aptekamedea.bg
X

Обща информация

Спомага за възстановяването на комфорта при четкане и допринася за успокоение при раздразнениe на венците. Ефективно почиства зъбите и подпомага поддържането на венците в добро състояние.

Използвайте за измиване на зъбите и/или лек масаж на венците (с мека четка или чист пръст). Не използвайте по-често от 3 пъти дневно. За възрастни и деца над 6 години.

Съдържа 0.7% глициретинова киселина, позната с успокояващите си свойства.

КЛИНИЧНИ РЕЗУЛТАТИ

Клинично проучване, проведено под контрол на дентален лекар с 44 участника на възраст от 8 до 48 години с раздразнени венци и основен симптом спонтанно кървене. ELGYDIUM Успокояваща паста за раздразнени венци е използвана 3 пъти дневно след хранене, в продължение на 21 дни.

В резултат на проучването, 98% от изследваните* са цялостно удовлетворени от вкуса и лесния начин на употреба на пастата за зъби. Харесват усещането за чистота на зъбите, както и свежото усещане след употреба на продукта. В допълнение, след 21-дневна употреба, раздразнението на венците намалява при 80% от участниците, а спонтанното кървене при 72%**. 95% от участниците съобщават, че венците им са по – успокоени, а 98% ги определят като по – слабо зачервени.**

*Процент на удовлетвореност при 44 участника в проучване

**Намалението на раздразнението и зачервяването на венците е отчетено посредством измерване на клинични индекси (гингивален индекс и индекс на гингивално кървене) в проучване с 44 участника за период от 21 дни употреба на продукта.

Обем: 50 мл

 

 

Начин на употреба

Използвайте за четкане и/или лек масаж (с мека четка или чист пръст), 3 пъти на ден след хранене. Изплакнете след употреба. Не използвайте по-често от 3 пъти на ден. Да не се използва при деца под 6 години.

Резултати

За ефикасно почистване на зъбите и спомага за поддържане на венците в добро състояние. Препоръчва се специално в случаи на раздразнени венци.

 

 

Къде може да намерите този продукт?